crocanteZondagmiddag 15 maart belooft een swingende middag te worden bij de opzwepende en zwoele klanken van de salsa vertolkt door de band Crocante in JJ Music House. De naam van de band is afgeleid van het nummer ‘Crocante Habanero’ van Celia Cruz.

- Afgelast ivm Coronavirus!

Stil blijven zitten is geen optie bij de ritmische klanken van de blazers in combinatie met de percussie. Crocante bestaat uit maar liefst 11 personen. Naast de blazers en de percussie maken de muzikanten op de piano, gitaar, basgitaar en de zangeres de band compleet. Er worden nummers gespeeld van o.a Celia Cruz, Gloria Estefan, Buena Vista Social club en Maite Hontele.

De muzikanten van de band Forever hebben hun oorsprong in de ‘early sixties’. In 1968 waren zij al actief in de Haagse beat-scene. Ruim 50 jaar verder hebben de muzikanten een dijk van een ervaring opgebouwd en een zeer breed repertoire. Zondagmiddag spelen zij onder andere nummers van 10CC, Chris Isaak, Chuck Berry, Creedence Clearwater Revival, Crosby Stills Nash and Young, Crowded House, Eric Clapton, Mark Knopfler/Dire Straits, Paul Simon, Phil Collins, Queen. De bezetting van Forever bestaat uit Luuk Koolhoven - lead zang & gitaar, Frans Hemmekam – sologitaar & zang, Paul Laman - basgitaar & zang en Lex Knijnenburg - drums.

Aanvang van deze middag is 15.00 uur, Aanvang 15.00 uur, entree € 2,50.

-advertenties-

-goede doel-