tegel plantBezoekers van de Intratuin kunnen zaterdag 28 maart een tegel inleveren en krijgen een gratis tuinplant cadeau. De inwisselactie ‘Tegel eruit, plant erin’  wordt dit jaar voor de 6e keer gehouden.

update 23 maart: Deze actie is afgelast ivm de coronacrisis


Planten zorgen niet alleen voor een prettig leefklimaat maar ook voor een betere biodiversiteit (bijvoorbeeld meer voedsel voor bijen en vlinders). Daarnaast dragen ze een steentje bij aan een natuurlijke oplossing van de gevolgen van klimaatverandering.

Actie

De actie is zaterdag 28 maart 2020 tussen 10.00 en 15.00 uur. Medewerkers van de Intratuin nemen de tuintegels (minimaal 30x30 cm) in ontvangst en geven een voucher voor een gratis actieplant. Er mag één tegel per persoon worden ingeleverd.

 

Groei en Bloei

De actie ‘Tegel eruit, plant erin’ wordt al jaren georganiseerd door  Tuinvereniging Groei & Bloei , in samenwerking met de Intratuin. De vrijwilligers van Groei en Bloei hebben dit jaar afgezien van de actie, om risico voor de vrijwilligers te voorkomen. Intratuin is vooralsnog wel geopend en wil de actie laten doorgaan, met natuurlijk in acht neming van de huidige veiligheidsmaatregelen.Fotocredit: Intratuin

-advertenties-

-goede doel-