Groepsfoto Eerste paal JumoJumbo, Somerset Capital Partners, Zoetermeer en Lansingerland hebben deze week de eerste paal geslagen voor het distributiecentrum van Jumbo op Bleizo. Het distributiecentrum gaat dienst doen als logistieke hub voor online bestelde boodschappen, naar verwachting vanaf begin volgend jaar.

Bleizo-voorzitter en wethouder Economische Zaken in Zoetermeer Jan Iedema is verheugd dat Jumbo zich op Bleizo vestigt. “De komst is goed nieuws voor Zoetermeer, Lansingerland, en de regio. Jumbo is een sterk merk en een waardevolle toevoeging aan dit gebied dat zich voortvarend ontwikkelt. Met zonnepanelen op het dak zetten ze bewust in op duurzaamheid en door samenwerking te zoeken met onderwijs bevorderen ze de doorlopende leerlijn van student en werknemer.”

“De komst van Jumbo onderstreept nog eens dat de A12 Corridor een echte logistieke hotspot aan het worden is”, stelt Kathy Arends, wethouder Economische Zaken in Lansingerland. Dat is goed voor onze economie. En onze inwoners kunnen straks van een online boodschappendienst gebruik maken. Dit mes snijdt aan vele kanten.”

-advertenties-

-goede doel-