Grijze ReigahsStichting de Grijze Reigâhs stelt oudere mensen in staat (weer) naar het ADO stadion te komen om gezellig samen een voetbalwedstrijd mee te beleven. Voor inwoners van Den Haag is dit al mogelijk, maar nu kunnen ook Zoetermeerders mee naar het stadion.

Palet Welzijn en de Uni van Vrijwilligers hebben de handen ineen geslagen om oudere Zoetermeerse ADO-fans ook te laten genieten van een mooie wedstrijd. In samenwerking met de stichting De Grijze Reigâhs stellen zij 8 toegangskaarten beschikbaar voor Zoetermeerse fans voor de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen Fortuna Sittard op 13 maart. En omdat dit de eerste keer is, worden de entreekaarten door de stichting De Grijze Reigâhs GRATIS ter beschikking gesteld. Het vervoer wordt geregeld door Palet Welzijn.

 

Bent u ADO fan en voldoet u aan de onderstaande voorwaarden?

- U bent 65 jaar of ouder
- Zelfstandig woonachtig in Zoetermeer
- U bent zelf niet in staat om zelfstandig, of met hulp van uw netwerk, een voetbalwedstrijd van ADO Den Haag te bezoeken
- U bent in staat om (zo nodig met een beetje hulp van een vrijwilliger) zelf de tribunetrap op en af te komen. Een rollator kan mee tot onderaan de tribune.


Aanmelden en vragen

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, neem dan contact op met Ton Jense van de Uni van vrijwilligers op telefoonnummer : 06-48068359 of per mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: Sandra Mol

-advertenties-

-goede doel-