Voordekids VoorjaarsvakantieTijdens de voorjaarsvakantie is er in Museum De Voorde genoeg te beleven met de Generatie Switch Speurtocht of de Flowerpower workshop voor creatieve kids. In het museum leer je jezelf en Zoetermeer beter kennen met de tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’.

Tijdens de voorjaarsvakantie is het weer mogelijk om de speciale familiespeurtocht door de tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’ te doen. Met het ‘Vriendenboekje’ ontdek je samen wat er vroeger gebeurde en fantaseer je over de toekomst. Hoe stuur jij het liefste een bericht naar iemand en hoe zou dat zijn zonder internet? Kun jij stil niet blijven staan op muziek van Snelle of zwier je liever als een dancing Queen op ABBA? De Generatie Switch Speurtocht is gratis bij aankoop van een kaartje voor het museum. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree gratis.

 

Voorde Kids Flowerpower (6 t/m 12 jaar)

Speciaal voor creatieve kids: laat je innerlijke hippie los in de actieve workshop ‘Flowerpower’! Op 26 februari van 14:00 – 15:30 kun je je eigen flowerpower ontdekken. De workshop begint in het museum met het ontdekken van de hippietijd: luisteren naar muziek en kijken naar foto’s van toen en ontdekken waarom mensen flowerpower zo belangrijk vonden. Daarna maken de deelnemers een eigen flowerpower-kunstwerk – kleurrijk, vrolijk en met een eigen karakter.
Een kidskaartje voor de workshop kost €5,- (incl. limonade en materiaal). Aanmelden is wenselijk en mogelijk tot twee dagen van tevoren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ouders drinken wat in het museumcafé of kopen een kaartje voor het museum.

 

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-