Silverdome kidsfun DX 7873Het wordt 5 dagen feest in SilverDome tijdens Rico’s Pret Parade in de voorjaarsvakantie. Van 24 tot 28 februari is er een parade aan kermis & fun activiteiten, zowel op als naast de ijshockeybaan.


Spreekstalmeester Rico en zijn vrienden steken oer Hollandse kermisspelen, zoals blikgooien, limbo dansen en pijl & boog schieten, in een cool jasje. Op de bovenbaan bevindt zich een extra speelarea met allerlei springkussens en andere spellen. Test daarnaast je geluk met het Rad van Avontuur, Rico zal dagelijks vanaf 13.30 uur bij het rad staan en gekke prijzen uitdelen aan de winnaars. Tussendoor kan er natuurlijk ook volop geschaatst worden en de dag wordt afgesloten met een coole Happy Disco hour.


Het ijsspektakelprogramma begint dagelijks om 10:30 en duurt tot 16:00 uur. Vrijdag 28 februari sluit de Ijshockeybaan om 15:45 uur.
Voor € 6,- per dag kunnen kinderen komen schaatsen en meedoen aan alle activiteiten. Tickets zijn ook online verkrijgbaar. Tevens is er een speciale combideal (entree incl. schaatshuur) voor slechts €9,50.
Voor meer informatie, het programma en kaarten ga je naar http://silverdome.nl/pretparade/

 Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

 

 

-advertenties-

-goede doel-