20200215 145734Ruim een jaar zorgde Brenda Koek voor heerlijke maaltijden in Eetcafé de Leijens. In die tijd bouwde zij een hechte band op met vele bewoners die regelmatig bij haar kwamen eten. Op haar afscheid van het Eetcafé waren dan ook veel bewoners die haar nog even wilden bedanken.

 20200215 143653  20200215 145146


Brenda: “Ik heb het hier heel erg naar mijn zin gehad met de bewoners!” De altijd vrolijke Brenda is dan ook altijd te vinden voor een praatje en had nooit moeite om contact te leggen. “Ik zal de vaste gasten best gaan missen, veel bewoners eten hier regelmatig!”
Brenda kreeg op haar afscheid veel waardering voor haar kookkunst, maar ook voor het persoonlijk contact. “Brenda komt altijd even een praatje maken. En ze weet precies welke bewoners veel eetlust hebben, die krijgen dan gewoon een schepje extra!”, vertelt een tevreden gast van het eetcafé. Voor veel bewoners voelt het eetcafé dan ook echt als een uitje waar ze naar uit kijken.
Brenda gaat werken bij een zorgboerderij in Bodegraven, waar ze de huiskamer zal verzorgen van een woongroep met dementerende mensen.

-advertenties-

-goede doel-