powerHoe hou je vitaliteit vast, ook op hogere leeftijd? Gilde Zoetermeer organiseert in samenwerking met de Waterbuurtvereniging een nieuwe activiteit in Zoetermeer: Power Veerkracht op Leeftijd. In workshops krijgen ouderen weer nieuwe inzichten en mogelijkheden zichzelf te ontwikkelen.

In een serie van 5 workshops met veel opdrachten wordt duidelijk wie u bent en waar uw belangstelling, interesses en hulpvraag ligt. Met een subsidie van de gemeente Zoetermeer is de prijs voor de workshops laag gehouden, in totaal € 25,00 incl. koffie/thee.
De workshops starten op 17 april, maar deelnemers kunnen zich nu al inschrijven. Het inschrijfformulier kunt u downloaden op de website van de Waterbuurtvereniging: www.waterbuurtvereniging.nl  en de website van Power/Gilde Zoetermeer: https://gildezoetermeer.nl

 

Proeverij in Buurthuis ’t Anker

Een proeverij op 13 maart 2020 in Buurthuis ’t Anker, aanvang 12.30 tot 17.00 uur (gratis). Zoetermeerders kunnen deelnemen aan miniworkshops maar u kunt ook luisteren naar oud deelnemers die profijt hebben ondervonden van de workshops. Tevens is er een spreker uitgenodigd: Monique Rijven, columniste, counselor en schrijfdocentcoach, op ludieke wijze vertelt zij aan de hand van voorbeelden wat Power voor u kan betekenen.
Inschrijven via Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-