De auto van Samantha is total loss gereden door een bestuurder in een groene Ford. Na het ongeval is deze brokkenpiloot meteen doorgereden. Nu doet Samantha een oproep om er achter te komen wie haar auto 'gesloopt' heeft.

ongeval 2

 

Na het bericht 'Doorrijder maakt spoor van vernieling' heeft Samantha, de eigenaar van de auto die aangereden is, contact met ons opgenomen. Zij vertelde: "Ik zat op de bank toen ik een enorme klap hoorde. Ik schoot overeind en keek uit mijn raam. Tot mijn schrik zag ik dat een groene personenwagen mijn auto had geramd en weg reed. Ik wilde er meteen achteraan." 

ongeval 1Eenmaal bij haar auto zag zij dat haar auto total loss was. Kort daarna zag ze dat er een lantarenpaal schuin over de weg lag. Meteen ging zij op onderzoek uit en vond even verderop een wieldop met verfresten van haar auto en verse gras en modder sporen. Deze wieldop behoort vrijwel zeker toe aan een Ford van het type Ka, Fiësta of Focus. Samantha's auto is slechts een half jaar oud. "Na de aanrijding stond mijn auto met één wiel op de stoep, zo hard was de klap.

Ik zou binnenkort op vakantie gaan met mijn auto, nou dat kan ik nu wel vergeten. Hoe haalt iemand het in zijn hoofd om na zo een aanrijding gewoon door te rijden!"

 

Oproep

ongeval 3Wie heeft zaterdagavond 18 januari rond 23.30 een groene Ford (Ka, Fiësta of Focus) gezien in Rokkeveen. Het ongeval gebeurde op de Wit-Geellaan, tegenover de watertoren. Na het ongeval is bestuurder doorgereden over de Wit-Geellaan en sloeg linksaf de Tintlaan op. De groene Ford moet flinke schade hebben, waarschijnlijk links en rechts voor. Ook zal de auto een wieldop missen. 


Ook camerabeelden zijn voor Samantha van harte welkom. Op die manier kan de doorrijder gevonden worden. Ook kan het zijn dat iemand deze auto in Zoetermeer ziet staan de komende tijd. Weet u meer van dit ongeval, neem dan contact op met Samantha (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bel de politie 0900-8844.

 

-advertenties-

-goede doel-