20170629 107731De Hoogvliet supermarkt in het Stadshart gaat een aantal dagen dicht voor een korte verbouwing. De supermarkt wordt tijdens de verbouwing opgefrist met de nieuwe Hoogvliet huisstijl. De heropening zal zijn op donderdag 23 januari.


Vanwege de verbouwing is de supermarkt gesloten van maandag 20 tot en met woensdag 22 januari. Op zondag 19 januari sluit de winkel iets eerder dan gewoonlijk, namelijk om 18.00 uur. Donderdag 23 januari om 8.00 uur wordt de vernieuwde Hoogvliet supermarkt in het Zoetermeerse Stadshart heropend met feestelijke activiteiten en spectaculaire openingsaanbiedingen.
Op de openingsdag worden de eerste 100 klanten bij besteding van € 15,00 getrakteerd op een heerlijke chocoladecake. Op zaterdag 25 januari staat er van 11.00 tot 16.00 uur een kraam waar pannenkoeken worden geprint met het nieuwe Hoogvliet logo. Klanten en passanten kunnen daar van een gratis pannenkoek smullen.

Sfeerelementen

De Hoogvliet supermarkt is na de verbouwing uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Hoogvliet, die zich kenmerkt door licht, ruimte en speelse houten achterwanden en lattenplafonds. Omdat de supermarkt al relatief nieuw is, zijn de aanpassingen subtiel en wordt er aan de routing en de aanwezige afdelingen weinig veranderd.

-advertenties-

-goede doel-