20181229 3794Evenals in 2018 staat de markt van Zoetermeer van 27 december tot en met 30 december in het teken van Magisch Zoetermeer. Met als doel om alle inwoners van Zoetermeer fijne feestdagen te bezorgen.


Op de markt zal een magisch dorp verrijzen dat bol staat van activiteiten: Een dorp waar het nostalgisch verleden en heden worden vermengd. Met onder andere een overdekte kunstschaatsbaan, een kinderwintertrein, een prachtige nostalgische draaimolen, een zweefmolen, een mega spin, diverse gezellige theatershows, een betoverende 'verwarmde' horeca tent met de nodige winterse versnaperingen en een dagelijks muzikaal podium programma.


De volgende shows zijn op magisch Zoetermeer te bewonderen:
Levita het zwevende meisje Morna, het meisje uit de vissenkom, Pinokkio, Alice in Wonderland, Doornroosje, Duo Plumeau en het verborgen kasteel.


Daarnaast is er elke dag een Meet & Greet met de sneeuwpop & ijsprinses tussen 16.00 en 17.30 uur. Je kunt gratis op de foto met deze sprookjesfiguren.


Het Magisch dorp op de markt van Zoetermeer is dagelijks geopend van 12.00 – 21.00 uur, alleen op de laatste avond sluit het dorp om 19.15 uur. De entree is gratis, voor de attracties kan betaald worden met Magische Munten.

Magisch dorpcover

-advertenties-

-goede doel-