actieftas weggevenDe winnares van de 1e Zoetermeerse Actie(f) tas heeft veel mensen blij gemaakt. Jolanda Ballegooy won op 10 december dé Tas en beloofde de cadeau's te delen en zo veel mensen blij te maken. "Ik voelde me soms even de kerstman."

De fles Prosecco waarmee getoost werd tijdens de uitreiking was nog half vol en dus schonk Jolanda deze aan haar buurvrouw. Het soeppakket gaf zij door aan haar vriendin die dit goed kon gebruiken. "Zij heeft voor haar vijf kinderen een heerlijke pompoensoep gemaakt," zegt Jolanda opgewekt, want de cadeau's uit de Actie(f)f Tas weggeven doet haar goed.

De tas was gevuld door 27 sponsors en zat vol met prijzen, van een oplader voor je telefoon tot een Escape room challenge bij Dekker Zoetermeer. De tas had een waarde van 400 euro.

"Ik zie veel mensen om mij heen die het niet breed hebben en dat is tijdens de feestdagen extra zwaar voor deze mensen. Almedin Cero organiseert een kerstpakketten actie voor mensen met een smalle beurs. Daar heb ik veel aan geschonken. Ik weet zo dat het goed terecht gaat komen en veel mensen blij gemaakt gaan worden," zegt Jolanda. Zelf heeft ze met haar kinderen en kleinkinderen de donuts opgegeten. "Ik heb de dagkaarten van het Gamemuseum aan mijn buurmeisje gegeven, zij was zo blij dat ik me net de kerstman voelde," besluit de winnares van de 1e Actie(f) Tas.

 

2e Actie(f) Tas

Elke 20ste van de maand start de winactie op de Facebook van Zoetermeer Actief. De tas kan je winnen door te reageren. Dit keer zal er een vraag zijn om te beantwoorden. Het helpt natuurlijk als je de pagina van Zoetermeer Actief liked en deelt. Op 1 januari zal de trekking zijn. De uitreiking van de Actie(f) Tas is altijd op de tweede dinsdag van de maand in het Stadhuis-Forum. 

-advertenties-

-goede doel-