FourICTHet Dutch Innovation Park verwelkomt een specialist op het gebied van procesoptimalisatie: FourICT. Wethouder Jan Iedema was aanwezig bij de officiële opening. De samenwerking tussen de technologiebedrijven en het IT-onderwijs maakt de Dutch Innovation Factory een aantrekkelijke keuze.

 

FourICT is een IT-bedrijf dat meewerkt aan diverse IT-platforms. FourICT is altijd op zoek naar creatieve en innovatieve oplossingen. Henk van Ewijk (directeur FourICT) licht toe: “We waren op zoek naar een inspirerende omgeving zowel voor onze medewerkers als onze klanten. Met de nieuwe locatie in de Dutch Innovation Factory hebben we die gevonden. Het is belangrijk om gebruik te kunnen maken van de innovatielabs waar we nieuwe concepten en oplossingen uit kunnen werken. Daarbij is het bijzonder waardevol dat studenten van de Haagse Hogeschool die willen afstuderen met concrete businesscases aan de slag kunnen. De Dutch Innovation Factory biedt ons de kans om door te groeien op zowel operationeel als innovatief gebied.”

 

Een nieuwe aanwinst

Wethouder Jan Iedema (Onderwijs & Economie) is ook enthousiast over de komst van het bedrijf: “Met de komst van FourICT heeft het Dutch Innovation Park een nieuwe aanwinst erbij. Wederom kiest een IT-bedrijf voor Zoetermeer. Dit motiveert mij om de samenwerking te blijven stimuleren tussen IT-onderwijs en innovatieve ondernemingen.”

-advertenties-

-goede doel-