DSC3965Fascinating Jazz gaf zondag 1 december alweer het laatste concert van dit jaar. Het was dit keer een dubbelconcert. Voor de pauze presenteerde Pieten van Santen met zijn trio de speciale Kerst CD die hij heeft gemaakt. Na de pauze betrad Graziella Hunsel Rivero het podium.


De kerst-cd van Pieten van Santen bevat nieuwe absurde kerstkrakers en beroemde jazzy kersttunes met een nieuwe tekst. Alternatieve kerstmuziek voor degenen die eens wat anders willen met kerst. Vooral als je een hartgrondige hekel hebt aan deze dagen is dit een echte aanrader! De bezoekers moesten even wennen aan de teksten maar al snel werd het publiek enthousiast.
Van elke verkochte cd gaat de helft naar het Prinses Beatrix Spierfonds voor onderzoek naar de spierziekte Dunnevezelneuropathie (DVN). Pieter zingt, speelt piano en tenorsax. Hij wordt begeleid door Hans Voogt (contrabas/gitaar) en Wilco de Witte (slagwerk).
Hier kunt u een paar fragmenten van de show zien:

Bestellen van de cd kan op https://pietervansanten.nl/bestel-de-cd-met-zalige-kerstsongs/

 DSC3897   DSC4095 

In de pauze werd snel het podium omgebouwd voor het optreden van Graziella Hunsel Rivero en haar Kwartet. Zij zong nummers uit haar show ‘Graziella Hunsel sings Sarah Vaughan’. Dat waren voor het publiek natuurlijk vaak heel bekende nummers en iedereen genoot van haar optreden. Graziella heeft in oktober meegedaan aan 'Got Talent Spain’. De jury was super enthousiast en noemde haar een kunstenaar. Over haar optreden bij Fascinating Jazz reageerde Grazielle heel enthousiast op Facebook: "Ik heb genoten van het publiek en het was een eer om mijn favoriete songs van deze Grand Lady of Jazz voor jullie te zingen."

 

Foto ('s) door: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl, meer foto's op: https://www.zonerama.com/ZoetermeerJazz/Album/5824136 

-advertenties-

-goede doel-