zorg stethoscoopDe gemeente Zoetermeer biedt samen met Menzis een collectieve zorgverzekering aan voor inwoners met een laag inkomen. De gemeente betaalt bij de gemeentepolis mee aan de premie als onderdeel van het armoedebeleid.

Zoetermeerders met een laag inkomen kunnen zich met de gemeentepolis tegen lagere kosten uitgebreid laten verzekeren. Tot en met 31-12-2019 kunnen bewoners overstappen naar Menzis via www.gezondverzekerd.nl/zoetermeer.

 

Een zorg minder

Dankzij de gemeentepolis hebben inwoners van Zoetermeer met een inkomen tot 120% van het sociaal minimum een financiële zorg minder. Er is keuze uit twee pakketten. De basisverzekering zit in beide pakketten. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende verzekeringen om het basispakket mee uit te breiden.

 

Iedereen goed verzekerd

Wethouder Groeneveld zegt: ‘Ik vind het belangrijk dat wij voor mensen met een smalle beurs een uitstekende zorgverzekering aanbieden met prima dekking. De gemeente betaalt mee en neemt met dit aanbod een financiële zorg van mensen met een laag inkomen weg.’

Bekijk de pakketten voor hoge en lage zorgkosten op www.gezondverzekerd.nl/zoetermeer  of neem contact op met de klantenservice van Menzis via 088 222 4080.

-advertenties-

-goede doel-