72A5973Tijdens de jaarlijkse Beaujolais Primeur Party van de Floravontuur Businessclub, verzorgd door Hotel Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, heeft het Zoetermeerse bedrijfsleven zich onvoorwaardelijk achter de Floravontuur Voedselbankactie geschaard.


Caroline van As (Van As Makelaardij) en Camillus Overmeire (Just Notarissen) riepen de aanwezige ondernemers opgeroepen massaal mee te doen aan de actie. Zij gaven direct het goede voorbeeld door beiden een donatie te doen van maar liefst € 1.000.
Directeur Ruud Steggerda van Floravontuur Promotie Zoetermeer is ontzettend blij met deze grote donaties. “Het kan de besten overkomen, dat zij door omstandigheden voor een periode afhankelijk zijn van de voedselbank. Dit goede voorbeeld heeft de Voedselbankactie direct een enorme boost gegeven.”


Sinds 2012 zamelt de businessclub van Floravontuur rond de feestmaanden middelen in om de Voedselbank te steunen bij hun werk. De businessclub krijgt hierbij hulp van verschillende leden, die niet alleen financieel bijdragen, maar ook door middel van diensten. “De donatiewebsite komt van Loyals, er is een mooie wervingsvideo gemaakt door Mediageniek en de boodschappenpakketten worden zonder strijkstok door PLUS Supermarkt Verheul samengesteld en geleverd aan de Voedselbank Zoetermeer”, licht Steggerda de samenwerkingen toe. “En het mooie is dat ook de gewone inwoner van Zoetermeer kan bijdragen; je doneert al een voedselpakket vanaf € 10. Het zou prachtig zijn als we binnenkort weer alle 300 gezinnen die van de Voedselbank afhankelijk zijn een extra pakket kunnen bezorgen. Om dit doel te bereiken is minimaal € 12.000 nodig. Dat moet toch mogelijk zijn!


Voor meer informatie en het doen van een donatie bezoek je de donatiewebsite www.voedselbankactie.nl.


foto: Van IJzendoorn Fotografie

-advertenties-

-goede doel-