20180517 127836Burgemeester Aptroot wordt beschermheer van de Zoetermeerse Rolstoelvierdaagse. De burgemeester ontvangt deze eretitel van de organisatie van de Rolstoelvierdaagse als blijk van waardering voor zijn inzet en betrokkenheid bij het evenement.


Anita Hendriks, coördinator Rolstoelvierdaagse: “Waar vind je zo’n enorm betrokken burgemeester? Burgemeester Aptroot is al vanaf het begin zó betrokken en enthousiast, hij staat er gewoon op om álle 350 deelnemers en begeleiders persoonlijk welkom te heten op de laatste dag. Dat is fantastisch!”


Het is nog niet precies bekend wat het beschermheerschap inhoudt. Het is mogelijk dat de burgemeester ook de komende Rolstoelvierdaagse, ná zijn aftreden als burgemeester, nog de deelnemers welkom heet, maar wellicht zal hij een andere taak gaan vervullen. Duidelijk is in ieder geval dat de burgemeester de Rolstoelvierdaagse een warm hart toedraagt.

De Rolstoelvierdaagse Zoetermeer is de afgelopen jaren flink gegroeid, van enkele tientallen deelnemers naar ruim 350 in het afgelopen jaar. "Er sluiten zich ook steeds meer organisaties aan", aldus Anita Hendriks, "Zoals afgelopen jaar een organisatie voor verstandelijk gehandicapten. Afgelopen jaar hadden we ook voor het eerst een samenwerking met het CKC, die voor een aantal locaties zorgde voor muziek en dans tijdens de route. Alle deelnemers genieten enorm van de deelname aan de tochten!"

-advertenties-

-goede doel-