Raygin FullinckZoetermeerse musicalacteur Raygin Fullinck heeft een Amateur Musical Award gewonnen, voor zijn rol in Shrek, als Farquaad. Raygin won de award voor Beste Mannelijke Bijrol in een Comedy.

De award werd maandagavond 18 november uitgereikt in het Nieuwe Luxor in Rotterdam door Yentl en de Boer. Greg en Baud Productions voerde afgelopen seizoen de musical Shrek op, gedurende twee weken in de kerstvakantie. Raygin was genomineerd, samen met 5 andere Nederlandse amateur musicalacteurs. Voor een zaal van 1400 man en een landelijke livestream traden de genomineerden uit deze categorie op. Na het optreden maakte muzikaal duo Yentl en de Boer bekend dat de 24-jarige speler uit Zoetermeer met de prijs naar huis ging.

De presentatie van de avond was in handen van Erik Brey. Meer dan 250 genomineerden kwamen voorbij onder begeleiding van het Grand Circle Orchestra. Ze waren genomineerd voor één van de 15 awards die deze avond werden uitgereikt. Ook theaterpersoonlijkheden als Paul de Leeuw en Pia Douwes waren van de partij om de awards uit te reiken.

 In 2017 veroverde Jeroen van Grunsven, ook van Greg en Baud Productions, een AMA award in de categorie Beste mannelijke hoofdrol comedy, voor zijn rol als Gomez Addams in het stuk de Addams Family.

 

Audities

Ook meespelen bij Greg & Baud Productions? Binnenkort zijn de audities voor de musical Bonnie & Clyde! Deze Zoetermeerse vereniging is de eerste amateurgroep in Nederland die dit verhaal op de bühne brengt. Meer info en aanmelden via www.greg-baud.nl

 

 

Video: Demi Wiegman en Quinten van Woggelum

Foto: Theateramateurz

-advertenties-

-goede doel-