Kat Riggins 2Bowie wordt gezien als een van de meest invloedrijkste popartiesten van de muziekgeschiedenis vanaf de jaren 60 tot nu. Thin White Duke, met een sound-a-like én charismatische frontman, is dé David Bowie Tributeband.


Thin White Duke neemt je mee naar de diverse decennia dat Bowie de poppodia overheerste. Geflankeerd door ervaren achtergrond zangeressen, laten de gepassioneerde muzikanten knallende gitaarsolo’s horen op de rock nummers zoals Ziggy Stardust en Rebel Rebel en harmonische pianoklanken op nummers als Life on Mars. Uiteraard met meeslepende base en drums op dance-nummers, zoals Lets Dance, Modern Love, China Girl of This is not America.
Vrijdagavond begint het optreden bij JJ MusicHouse om 21.0 uur, entree vvk € 10,- kassa € 12,50.


Bluesdiva Kat Riggins & Blues Revival

Tot 2015 was de in Amerika wonende blueszangeres Kat Riggins nog volledig onbekend in Nederland. Daar kwam verandering in ná een King Bee Music Agency tour in de Benelux, met o.a. optredens in de North Sea Jazz Club Amsterdam en een optreden in Boxmeer op Blues Alive. Inmiddels is haar nieuwe CD ‘In The Boys Club’ uit. Vanaf 2018 treedt ze op met de Blues Revival, een Nederlandse begeleidingsband. Haar optreden zondagmiddag is voorlopig haar laatste optreden in Europa.
Aanvang 15.00 uur, entree € 10,-.

Foto: Kat Riggins 

-advertenties-

-goede doel-