The Swinging Company2 Take20Swinging Company is 20 jaar geleden opgericht. Een mooie productie met de passende naam Take20 is gemaakt om dit te vieren. Het koor maakt al jaren mini-musicals, ook nu weer staat er een mooie op het programma, The Phantom of the Opera. In de speciale bewerking wordt het verhaal in een uur verteld.


Take20 wordt 22, 23 en 24 november in het Theater van CKC & partners opgevoerd. De mini-musical The Phantom of the Opera is daarbij het hoogtepunt van het programma, maar er wordt ook een blokje met songs uit andere films gezongen. Leerlingen van Danspodium Pas de deux dansen balletten en Emma Penningnieuwland bespeelt haar harp.

The S(w)inging Company staat onder leiding van Miroslav Dimitrov die het koor ook op piano begeleidt. Deze virtuoze concertpianist geeft ook leiding aan het combo dat speciaal voor deze productie is samengesteld.

Bij een mini-musical worden meerdere songs uit een zelfde musical gezongen. De songs worden met elkaar verbonden door spel en verhaal en natuurlijk horen daarbij mooie kostuums. Ook de opstellingen en performance krijgen de nodige aandacht. De achtergrondprojectie maakt het geheel compleet. De regie van The Phantom of the Opera is in handen van Rob Eichholtz, die tevens het script heeft geschreven.

Het verhaal, waar Andrew Lloyd Webber een musical van heeft gemaakt, gaat over een spook, ‘The Phantom’ die onder het operagebouw in Parijs woont. Hij heeft een misvormd gezicht en is verliefd op Christine, die heel mooi zingt. Maar zij is verliefd op haar jeugdvriend Raoul en hij ook op haar. Het spook is jaloers en pleegt zelfs moorden om Christine maar voor zich te winnen. The Phantom geeft haar zangles zonder dat zij hem kent. Hij is haar ‘Angel of music’. Uiteindelijk geeft hij zich gewonnen en kunnen Christine en Raoul samen verder leven.

 

The Swinging Company1 Take 20

 

Kaarten kosten €17,00 inclusief een consumptie in de pauze en een programmaboek.
Op 22 en 23 november om 20:00 uur en 24 november om 13:30 uur.
Info Barbara 06-25524340 en www.theswingingcompany.nl.

-advertenties-

-goede doel-