2019 11 04 groepsfotoAlle vrijwilligers en jongeren verzamelden zich afgelopen zaterdag al vroeg bij de bowlingbanen van Dekker Sport om een echte wedstrijd met elkaar aan te gaan. Bij de jaaractiviteit van Jong Perspectief deed iedereen zijn best om zo hoog mogelijk te eindigen in de puntentelling.

Er waren namelijk mooie prijzen te winnen. Trampolinepark Jump One, Bij Daan op de koffie, Dekker Sport Zoetermeer, Nationaal Video Game Museum en Trampolinepark Trix hadden mooie actieve prijzen beschikbaar gesteld, wat zorgde voor net dat beetje extra motivatie. Alsof het nog niet genoeg was ging de groep na het bowlen een bijzondere uitdaging aan: een swingende drum work-out onder leiding van Drumtastic. Een dag die ervoor heeft gezorgd dat iedereen met een big smile weer naar huis ging.


Jong Perspectief koppelt inmiddels al 14 jaar vrijwilligers aan jongeren die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Daarbij zetten zij ook mentoren in die een brugklasser begeleiden bij alles wat er op ze afkomt op de middelbare school. Een project wat echt in een behoefte voorziet voor de jeugd in Iedereen is geschikt om ook maatje of mentor te worden, want Jong Perspectief maakt zich sterk voor een passende match tussen vrijwilliger en jongere. Dus meldt u aan op www.jongperspectief.nl.

-advertenties-

-goede doel-