OpeningKersthuis 3Magisch Zoetermeer bezorgde vorig jaar veel ouderen een fijne tijd tijdens de kerstperiode. Ook dit jaar wordt geprobeerd om zoveel mogelijk eenzame ouderen een leuke dag te bezorgen. Met de verkoop van kerstballen laat Magisch Zoetermeer zoveel mogelijk wensen van ouderen in vervulling gaan.

Vanaf begin december zijn de kerstballen weer te koop en kunnen mensen een wens indienen voor een oudere. Ook worden weer diverse evenementen voor eenzame ouderen georganiseerd, zoals een gezellige lunch, winkelmiddag of een theatervoorstelling.

 

Vrijwilligers gezocht

Magisch Zoetermeer zoekt nog heel veel vrijwilligers die op één of meer dagen kunnen helpen met het vervoer en/of het begeleiden van ouderen of de verkoop van kerstballen. De activiteiten vinden plaats vanaf 17 december. Een vrijwilliger kan bijvoorbeeld een oudere begeleiden op de winkelmiddag.
Vrijwilligers kunnen zich melden bij Gerda Griffioen van stichting Present Zoetermeer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Wethouder Ter Laak tijdens de opening van Magisch Zoetermeer 2018

-advertenties-

-goede doel-