DSC 0051Floravontuur Promotie Zoetermeer is een Zoetermeerse organisatie en voor het aankomende half jaar de afstudeerorganisatie van Lisanne Rademaker. Lisanne komt uit Zoetermeer en is vierdejaars student aan de Hogeschool Rotterdam. Ze volgt de opleiding Leisuremanagement. Voor het afstuderen doet zij een groot onderzoek, onder meer naar de connectie tussen Floravontuur Promotie Zoetermeer en de gemeente Zoetermeer.

Floravontuur Promotie Zoetermeer geeft aan vaak in één adem genoemd te worden met de gemeente Zoetermeer. Hoe komt dit eigenlijk? Waar komt deze connectie vandaan? Dat is een van de vragen die Lisanne wil beantwoorden.

Om antwoord te kunnen geven op deze vraag is er een korte enquête opgezet van zes vragen. Het is de bedoeling dat zo veel mogelijk inwoners van Zoetermeer deze enquête invullen. Zo wordt het beeld dat verkregen wordt zo representatief mogelijk. Hierbij is uw hulp hard nodig!

De vraag aan u is dan ook, zou u mee willen werken aan dit korte onderzoek en drie minuten van uw tijd willen steken in het beantwoorden van de vragen.

Wilt u Lisanne helpen met afstuderen? Klik hier voor de enquete! www.thesistools.com/web/?id=389761  

-advertenties-

-goede doel-