20181228 3670Het Kinderpretplein wordt al jaren georganiseerd door Miranda Roeleveld, een maatschappelijk betrokken inwoonster van Zoetermeer. Dit jaar komt de 4e editie van het kinderfeest naar Rokkeveen op woensdag 11 december.


Het kinderpretplein bestaat uit kinderactiviteiten en een talentenjacht, Zoetermeer Got Talent. Kinderen van 4 tot 14 jaar kunnen hier weer de hele middag knutselen, kerststukjes maken, geschminkt worden en meedoen aan de activiteiten. Zoetermeer Got Talent geeft aan alle kinderen de kans om hun talent te laten zien, of dit nu dansen, zingen, muziek of goochelen is.

 

Voor je buurt actie

Per knutseltafel is een bedrag van €250,- euro nodig, het Kinderpretplein houdt nu een inzamelingsactie om zoveel mogelijk geld op te halen en dus zoveel mogelijk tafels neer te zetten op het feest. Wie bijdraagt aan de doneeractie krijgt vrij toegang tot het evenement. Doneren voor het Kinderpretplein kan op: voorjebuurt.nl/nl/projects/kinderpretplein/plan

 

Vrijwilligers

Daarnaast is de organisatie op zoek naar vrijwilligers voor bij de verschillende activiteiten en andere werkzaamheden rondom het kinderpretplein op 11 december. Wie het leuk vindt om hieraan mee te werken kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-