werkzh n470 grootOp de N470 tussen Pijnacker en Zoetermeer wordt in beide richtingen het asfalt vervangen. De werkzaamheden worden in de avond en nacht uitgevoerd, van maandagavond 21 oktober tot en met vrijdagochtend 25 oktober en van maandagavond 28 oktober tot en met vrijdagochtend 1 november.

Overdag is de weg gewoon open en ´s nachts is de weg in één richting per week afgesloten tussen het Tolhekplein en de Zuidweg in Zoetermeer. 

 

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Boskalis tussen 20.00 en 06.00 uur. Van maandagavond 21 oktober tot en met vrijdagochtend 25 oktober wordt gewerkt aan de zuidbaan tussen het Tolhekplein in Pijnacker en de Zuidweg in Rokkeveen. Dit is in de richting van Zoetermeer/A12. Van maandagavond 28 oktober tot en met vrijdagochtend 1 november wordt gewerkt aan de noordbaan tussen de Zuidweg en het Tolhekplein. Dit is in de richting van het Tolhekplein.

 

Hinder

In beide richtingen wordt het asfalt vervangen. Tijdens de werkzaamheden worden de toplagen van het asfalt verwijderd. Dit gebeurt door middel van frezen en deze werkzaamheden staan in beide weken gepland op maandag- en dinsdagavond (21, 22 en 28, 29 oktober). Om vanuit Pijnacker in Zoetermeer te komen tijdens de afsluiting van 21 tot en met 25 oktober rijdt u via de Klapwijkseweg en de N209. Om tijdens de afsluiting van 28 oktober tot en met 1 november vanuit Zoetermeer in Pijnacker te komen, rijdt u via de A12 en A13.

Foto: Google maps

-advertenties-

-goede doel-