Little Roger no copyrightsIn de Musicdome (Silverdome) is zaterdag 19 oktober een heerlijke Rhythm & Blues avond. Deze avond treedt een internationale blues band op: Little Roger & the Houserockers. Eersteklas Chicago blues uit de jaren vijftig, boogie en swingende jump blues, dat is wat je mag verwachten van deze band.

De band (GB/D) is opgericht in 1995. Deze internationale bezetting wordt geleid door frontman Little Roger Wade (bluesharp/zang). Zijn charisma en gedreven harpspel zorgen voor een positief geladen atmosfeer.


De Brit Little Roger is een uiterst getalenteerd mondharmonicaspeler. Zijn vrouw Marion Wade staat hem niet alleen in het dagelijks leven bij, zij is als pianiste ook lid van de band. Verder bestaat de band uit drie gerenommeerde Duitse muzikanten te weten T-Man Michalke op gitaar, Andreas Bock op drums en Roman Lieutenant op basgitaar.


De sound van Little Roger & The Houserockers lijkt zo uit een bar in Memphis of Chicago te komen. Zowel met zijn spel op de bluesharp als vocaal staat Little Roger zijn mannetje. Samen met zijn Houserockers speelt hij R&B waarbij je niet stil kan staan. Zijn eigen nummers zijn doen denken aan de oude mondharmonicameesters. Soms wordt hij vergeleken met Rod Piazza & The Mighty Flyers en William Clarke (een zeer beroemde blues artiest die in 1996 overleed), maar Little Roger bezit voldoende eigen stijl om het geheel boeiend en variƫrend te houden. Een swingende partyband voor deze Jukebox Live avond.

Little Roger

 

De Musicdome zit in de Silverdome (tussen restaurant Bijou en de schuine oprit in)
aan de kant van de grote parkeerplaats.
Adres: van der Hagenstraat 22, 2722 NT Zoetermeer
Tijd: vanaf 20:00 uur
Info/Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-23050364.

-advertenties-

-goede doel-