Kiss my S1Vrijdagavond vertolkt de tributeband Kiss My ‘S’ alle klassiekers van hun helden bij JJ Musichouse. De tributeband bestaat uit 4 gepassioneerde en muzikanten en 4 KISS fans van het eerste uur.

Zonder schmink en kostuums is de missie van Kiss My ‘S’ om de muziek te spelen zoals deze is bedoeld. Zij zetten samen een spetterende en actieve show neer met scheurende gitaren, beukende drums en meerstemmige vocalen. Voor de KISS fan een absoluut feest der herkenning en voor de neutrale bezoeker gewoon een vette rockband.

Aanvang 21.00 uur, entree € 5,-

 

The Dynamics - Blues

De 3-koppige The Dynamics is een progressieve blues-rock band. Frontman Chivy Kuhles mag zich door zijn vingervlugge gitaarspel, de beste en meest technische gitarist van de BeNeLux noemen. Zijn begeleidingssectie bestaat uit bassist Mat Parinussa en drummer Ed Soleil, beiden zijn begenadigde muzikanten. The Dynamics spelen regelmatig op grotere podia’s in binnen- en buitenland waaronder Amerika.
De sound van de band is gebaseerd op een spinnenweb van diverse invloeden. De nadruk ligt op blues-rock met een progressieve twist. Het repertoire van The Dynamics bestaat onder andere uit covers die zij op een unieke en eigen wijze uitvoeren en een aantal eigen nummers. Zij weten feilloos het gevoel en de spanning in hun muziek over te brengen op het publiek.
Aanvang 21.00 uur, kaarten zijn in de voorverkoop € 7,50 te verkrijgen via www.jjmusichouse.nl
Aan de kassa kosten de kaarten € 10,-

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-