film 16mmMantelzorgers die zorgen voor iemand die in Zoetermeer woont kunnen nog tot 31 oktober de mantelzorgwaardering voor 2019 aanvragen. Dit geldt ook voor jonge mantelzorgers tussen de 8 en 18 jaar, zij krijgen een speciale waarderingsactie om eens lekker naar de bioscoop te kunnen.

In 2019 bestaat de mantelzorgwaardering uit een éénmalige financiële waardering van € 200. Hiermee laat de gemeente Zoetermeer haar waardering blijken voor de inzet van haar mantelzorgers. Mantelzorgers kunnen de waardering aanvragen via de website van ZoSamen: https://www.zosamen.nl/mantelzorgers.

Hier staan ook de voorwaarden waar de mantelzorger aan moet voldoen om voor de waardering in aanmerking te komen. Voor diegenen die het lastig vinden om de aanvraag zelf online te regelen, is er de mogelijkheid om op het inloopspreekuur voor mantelzorgers langs te komen, elke maandagmiddag van 15.00-17.00uur, in het Forum bij de ZoSamen-balie. De coördinator mantelzorgondersteuning helpt dan met de aanvraag.

Waardering voor jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers kunnen zich opgeven voor de waardering via www.2becool.nl . De jonge mantelzorger krijgt dan een bioscoopbezoek voor 2 personen. Aanmelden kan nog tot 31 oktober 2019.

-advertenties-

-goede doel-