nsw logoSporten maakt fitter, maar het geeft ook meer zelfvertrouwen, het leert grenzen stellen en eroverheen te gaan. Dit jaar opent Ingeborg ter Laak, wethouder Sport op zondag 22 september om 13.00 uur, de Nationale Sportweek op de Markt.

 

Zij doet dit niet alleen maar samen met freestyle voetballer Tom Vegter én met het publiek. Ook dit keer zijn er leuke acties: iedereen die meedoet met de opening ontvangt de enige echte Sportweekvoetbal én alle Zoetermeerders krijgen de kans om tien dagen lang een nieuwe of andere sport uit te proberen. Na de opening neemt Tom Vegter iedereen mee in zijn avontuur met een spectaculaire demonstratie waar discipline, passie en positiviteit centraal staan.

 

Demonstraties en Sport- en zorgmarkt

Ruim veertig sportaanbieders uit Zoetermeer staan zondag 22 september, van 12.00 tot 17.00 uur, op de sport- en zorgmarkt. Bezoekers kunnen zich bij de diverse stands laten informeren over de vele mogelijkheden op sportgebied en tegelijkertijd genieten van aantrekkelijke demonstraties. Dit varieert van judo tot boksen en van basketballen tot cheerleading. De Combinatiefunctionarissen Sport zijn ook aanwezig en geven informatie over de verschillende sporten die te vinden zijn op kennismakingscursus.nl.

 

10 dagen sporten met korting

De Nationale sportweek duurt dit jaar tien dagen lang. De strippenkaart is op te halen bij de winkeliers in het Stadshart, lever hem in en pak de kortingen! Het gehele sportieve aanbod staat op www.nationalesportweek.nl . Meer informatie is te vinden op www.zoetermeer.nl/sportweek

-advertenties-

-goede doel-