2019 08 18 Live op het Terras 01JJ Music House was afgelopen zondag weer het toneel voor een editie van Live op ’t Terras. In de zomervakantie zingen en spelen elke zondag 3 artiesten op het terras. Dit keer was het hopen op droog weer, omdat de vooruitzichten niet goed waren. Gelukkig liet de zon zich af en toe zien.

Als eerste trad singer-songwriter Ton Jenner op. Met zijn prachtige akoestische nummers, weet hij het publiek te raken. 'You’re not alone' vertelt dat iedereen wel iemand heeft die hem of haar helpt. Deze zanger heeft ook zijn eigen studio aan huis – Palmwood Studio – waar hij ook andere artiesten de mogelijkheid geeft hun muziek op een professionele manier op te nemen.

Daarna volgde Woodshop, een viermansformatie bestaande uit zangeres Rachel, gitarist en zanger Bart, gitarist Erwin en basgitarist Ard. Zij spelen zelfgeschreven nummers die thema’s behandelen, die de meesten van ons wel kennen: de liefde, eenzaamheid en verdriet. Deze nummers zijn van een wat ‘steviger kaliber’ dan die van Ton. Half september komt hun cd 'Swallow' uit, die opgenomen is bij Ton Jenner.

Liguster was het sluitstuk van de dag. Een muzikaal gezin – moeder Helga, partner Johan en dochters Erin en Dane. Het kwartet bespeelt een aantal instrumenten, waaronder gitaar, bas-ukelele en dwarsfluit. Zij spelen fantastische folk-achtige muziek met eigen teksten, waarin vooral de humor doorklinkt. Het publiek genoot er zichtbaar van en af en toe werd er flink gelachen. Vooral de tekst van 'Geef mij een man' sprak tot de verbeelding.

Live op ’t Terras is een mooi evenement waar artiesten live hun nummers ten gehore brengen en het publiek gratis kan komen luisteren. Twee edities resten nog deze zomer, zondag 25 augustus en zondag 1 september.

2019 08 18 Live op het Terras 02  2019 08 18 Live op het Terras 03  2019 08 18 Live op het Terras 07 
 2019 08 18 Live op het Terras 09  2019 08 18 Live op het Terras 16  2019 08 18 Live op het Terras 17

Informatie: http://www.tonjenner.nl/, http://www.woodshopmusic.nl/https://www.gigstarter.nl/artists/liguster en https://www.jjmusichouse.nl/

Tekst en foto's Marije Ronteltap

-advertenties-

-goede doel-