hazes coverDe nieuwe single van is in één week maar liefst 2300 keer bekeken via Youtube. De clip met de cover van het nummer ‘n Vriend van wijlen André Hazes slaat dus aan bij het publiek.

De Zoetermeerder Jan Schneider verdient in het dagelijks leven zijn geld als timmerman. Zingen is in eerste instantie alleen een leuke hobby, totdat precies een jaar geleden vrienden hem voor de grap opgaven voor een talentenjacht in ‘Café Het Afzakkertje’ in Leidschendam.
Tot zijn verbazing eindigde Jan als tweede, waarna hij regelmatig gevraagd werd om optredens te verzorgen. Door alle positieve reacties besluit Jan om serieus met een muziek carrière aan de slag te gaan. Jan is in zijn nopjes met de kijk- en luistercijfers van zijn debuutsingle: “Dit had ik echt nooit verwacht! Het nummer is al gedraaid op diverse radiozenders en Oranje TV. En maar liefst 2000 keer bekeken op Youtube in zeven dagen en hij blijft maar stijgen. Na één week kan ik al terugkijken op een groot succes en dit maakt me hartstikke dankbaar!”

Om het nummer te maken ging Schneider een samenwerking aan met de gerenommeerde producer Peter la Haye, die in het verleden met nog met André Hazes senior op het podium stond. Niemand minder dan Manfred Jongenelis is verantwoordelijk voor de prachtige accordeon partijen en Jaap van Didden verzorgde de clip.

Bekijk hier de clip:

-advertenties-

-goede doel-