2019 08 04 300x169Het terras bij JJ Music House is vanaf zondag 4 augustus 15.00 uur weer het decor voor een aantal optredens. Dutch Cassidy, Rosan van der Zee en Skip The Dishes zullen optredens verzorgen. De optredens zijn gratis toegankelijk.

Dutch Cassidy bewoont het grensgebied tussen country en rock’n’roll. Wuivend graan en tippelzone, verstilde sterrenhemel en zoemende neonreclame gaan in zijn songs hand in hand. Een minuut later rollen ze vechtend over straat. Vechtend om een hoofdrol in Dutch Cassidy’s dagboek van Americana songs.

Rosan van der Zee is een jonge Singer/Songwriter uit Hellevoetsluis die op overtuigende wijze haar verhaal en emotie in nummers kan omzetten. In 2013 kreeg Rosan de behoefte om zich naast het zingen ook verder muzikaal te ontwikkelen op een instrument en zichzelf te begeleiden. Ze heeft zich het pianospelen op autodidactische wijze eigen gemaakt. Op het gehoor schrijft ze nummers met klassieke-, jazzy-, progressive- en pop-achtige invloeden, dit voornamelijk in de Engelse taal. Haar muziek wordt vergeleken met artiesten/bands als: London Grammar, Kate Bush en Birdy. Rosan deelt haar nummers graag en weet met warme stem en oprecht gevoel het publiek mee te nemen in haar verhaal.

Skip The Dishes: De leukste coverband! De sfeer is relaxt. Droom met sommige nummers heerlijk weg naar je hangmat op het witte bountystrand, of geniet lekker van de muziek.

-advertenties-

-goede doel-