Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft iedere zondag een thema. De zesde en laatste zondag heeft als thema Escape. Nog eventjes ontspannen deze laatste Zondag in ’t Park. Nog even niet denken aan werk en alle bijkomende zaken. Kom nog even genieten van sfeer, artiesten, lekkere hapjes en drankjes en gezelligheid.

Update! De laatste Zondag in 't Park is afgelast vanwege de verwachte storm en regenbuien. Lees hier meer: https://zoetermeeractief.nl/nieuwshome/actueel/369-augustus-2019/16827-zondag-in-het-park-afgelast-vanwege-weersvoorspelling

 

Bezoekers kunnen het festival beleven op verschillende manieren. Artiesten brengen hun muziek ten gehore op het Muziekpodium Op Wielen. Artiesten lopen rond ‘In ‘t Wild’. En er worden workshops georganiseerd. Er is voor elk wat wils. Voor vaders, moeders, kinderen en natuurlijk opa’s en oma’s.

Zondag 18 augustus

Op het Muziekpodium Op Wielen kunnen bezoekers kijken en luisteren naar Retro DJ Yuppe Fish en Power to the Pipo. In ’t Wild kijk je naar de dansvoorstelling van Lonneke van Leth Dans – Afval ben je mal. Ontsnap uit de mobiele escaperoom en ook vandaag is de stadsdichter er om je toen verbazen wat hij met taal allemaal kan. De Zinderende Zondagse Zomerloterij is er elke zondag om mooie prijzen te winnen.

Escape

Daarnaast is er iedere zondag Kunst in en om ’t Park. In de Terra Art Projects Box zijn er kunstenaars aanwezig. Vandaag ontmoet je Michel Verhoef. Je kunt zijn kunst bekijken en vragen aan hem stellen. In de galerie van Terra Art Projects is een pop-up expo met deze zondag een expositie van diverse kunstenaars van Terra Art Projects met werken in het formaat 30x30 cm in het ‘Terratorium’.

Workshops zijn een vast onderdeel van Zondag in ’t Park. Kinderen maken vandaag een…. Ja, dat is nog een verrassing bij Atelier Le Rouge en CKC & Partners. Of maak je eigen kralenarmband. En test je muziekvaardigheden bij de rijdende muziekschool van Music Soul House.

Dit jaarlijks terugkerende kleinschalige festival is voor velen niet meer weg te denken uit Zoetermeer. Sinds vorig jaar ontvangt het festival geen subsidie meer en moet zichzelf redden. Dat is voor deze editie - al deels - gelukt via onder andere crowdfunding.

-advertenties-

-goede doel-