WhatsApp Image 2019 07 25 at 11.17.24Dj Wietze de Jager bezocht donderdag samen met zijn sidekicks Chris en Frederique Snowworld Zoetermeer. Naar aanleiding van de warmte van deze dagen lanceerde Radio 538 een winactie om de ultieme coolste plek op te zoeken op de warmste dag van de week.

 

Vooruitlopend op warmte en het niet kunnen vinden van koelte kwam het 3-tal op het idee om die zelf op te zoeken. Als je daar dan een leuke activiteit aan wil koppelen met het ultieme winter en bijbehorende koele gevoel, dan, kom je uit bij skiën en dus Snowworld.
Omdat ze iedereen dat gevoel gunden werd er een winactie georganiseerd en daar kwamen 12 winnaars uit die op hun beurt weer iemand mee mochten nemen.
Om 10:30 stapten ze in Hilversum gezamenlijk in de bus richting het mooie Zoetermeer waar ze rond het middaguur welkom werden geheten en ze op het nieuwe terras mochten genieten van een heerlijke lunch.

Hierna werden de latten onder gebonden en het indoor wintersporten kon beginnen onder leiding van Mascotte Snowy en de Snowworld skileraren.
Wietze was dinsdag zelf in het nieuws toen hij de ‘laatste’ airco in Nederland scoorde.
Niet letterlijk uiteraard ,maar zo voelde het wel toen hij van familie een mobiele airco kon overnemen. Waar hij de dag erna een klein beetje spijt van had toen hij snotverkouden de dag begon. Hij had de airco veel te hoog gezet gaf de DJ zelf toe.

 

538Gratis afkoelen

“Snowworld heeft het druk erg afgelopen dagen”, zegt Vivian van Snowworld Marketing.
“Iedereen komt hier naar toe om even te ontsnappen uit de warmte, momenteel hebben we een superleuke ludieke actie: als je donderdag of vrijdag tussen 13:00 en 16:00 komt met je zwemband dan mag je gratis een halfuurtje afkoelen!”

 Ook het nieuw geopende speeltuin in Alpenstijl blijft in trek. En dat gecombineerd met een heerlijk verkoelend drankje op ons nieuwe terras maakt het goed toeven bij ons. Binnenkort opent Snowworld ook nog de deuren van gloednieuw Italiaans restaurant waar de steenoven, de open keuken maar vooral het zelf beleven voor de kinderen hopelijk een groot succes gaat worden.

 

snowworld 538

-advertenties-

-goede doel-