judith en Ko 150x150Het terras bij JJ Music House is vanaf zondag 28 juli 15.00 uur weer het decor voor een aantal optredens. Young Mister Grace, Judith & Ko en Mike Vos zullen optredens verzorgen. De optredens zijn gratis toegankelijk.


Young Mister Grace, een stel heren op leeftijd, staat garant voor een sfeervol optreden. Met vooral liedjes, het liefst die wat minder bekend zijn, om naar te luisteren, te genieten en bij te praten. Blues, jazz, folk, soul, rock, pop, alles kan. Yong Mister Grace is een 4-mansformatie.
‘Little Stories’ is een muzikaal project van Judith en Ko. Zij schrijven beiden eigen liedjes (folk, singer-songwriter) en hebben deze samengebundeld tot een repertoire. Dit zorgt voor een mooie samenwerking waarbij zij hun verhalen samen vertellen.
Mike Vos is vanaf 1994 actief in verschillende bands als zowel gitarist, bassist en vocalist. Door zijn voorliefde voor muziek uit de 60’s en 70’s is hij geregeld in cover- en tributebands te vinden. De laatste jaren richt hij zich hiernaast ook op het akoestische genre met zowel eigen werk als covers. Deze middag zal hij akoestische covers van één van zijn grote helden Neil Young ten gehore brengen.

-advertenties-

-goede doel-