lesautoRijschool Aalbregts is failliet en laat in Zoetermeer een spoor van gedupeerden achter. De rijschoolhouder stuurde vlak voor het faillissement nog herinneringen aan leerlingen om snel te betalen, dat geld zijn zij nu heel waarschijnlijk kwijt.

De rijschoolhouder roept nu zelf op zijn website op om vooral níet meer te betalen. Hij zegt zelf ondergedoken te zijn na bedreigingen en zelfs kogels in de brievenbus. Ferry Aalbregt: “De afgelopen week heb ik alle mogelijkheden onderzocht en geprobeerd om de zaak te redden. Helaas werd deze poging vannacht abrupt afgebroken na nachtelijk bezoek en hebben wij hierdoor niet alles kunnen afronden.” Hij spreekt tegen dat hij er van door zou zijn gegaan met het geld.

Op sociale media lopen de emoties inmiddels hoog op. Veel leerlingen hebben lang moeten sparen voor hun rijbewijs en een pakket gekocht van rond de 2000 euro om het rijbewijs te halen. Op Facebook, zoals ‘Verkeerschool Aalbregt Zoetermeer gedupeerden’, proberen gedupeerden zich te verenigen, om zo samen sterker te staan in een poging geld terug te krijgen van de rijschoolhouder.

-advertenties-

-goede doel-