20190606 9311

Mevrouw Kuijer ontvangt de medaille en de hartelijke felicitaties van burgemeester Aptroot

Na vier dagen prachtige tochten door de parken en straten van Zoetermeer, in steeds prachtig weer, werd de rolstoelvierdaagse donderdagmiddag afgesloten in het Stadshart. Honderden rolstoelers en hun vrijwillige begeleiders werden feestelijk ingehaald op de slotdag.

Burgemeester Aptroot stond weer klaar om alle deelnemers en begeleiders persoonlijk de hand te schudden en een kort praatje te maken. Burgemeester Aptroot: "Eigenlijk wordt ik nu al verwacht op een charity diner, maar ik vind dit veel belangrijker! Zo geweldig om al deze mensen te zien genieten!" Burgemeester Aptroot deelde de eerste medaille van de Rolstoelvierdaagse 2019 uit aan mevrouw Kuijer, die met 101 jaar de oudste deelneemster aan de tocht is. Mevrouw Kuijer doet dit jaar voor de 6e maal mee met het wandelfestijn en is van plan hier zo lang mogelijk mee door te gaan!

20190606 9269  20190606 9280 

Op de Burgemeester van Leeuwenpassage werden alle deelnemers onthaald met een kleine attentie en bloem namens het Stadshart, daarna konden zij genieten van een speciaal concert van Kunst en Vriendschap. Veel ouderen zongen luidkeels mee met de bekende nummers die gespeeld werd, of dansten mee in hun rolstoel.

 

Video: Ernst van Erkelens

 

-advertenties-

-goede doel-