een tegen eenzaamheidIn de campagne tegen eenzaamheid vertoont de gemeente de documentaire Goede Buren op donderdag 12 juni in Filmhuis Cameo. Na de vertoning van Goede Buren volgt er een Goed Gesprek in aanwezigheid van wethouder Ter Laak en een discussiepanel.

Goede Buren is een ontroerend portret van twee ouderen en de vrijwilligers Ada en Wilma die hen naar aanleiding van een gemeentelijke campagne tegen eenzaamheid uit hun isolement proberen te trekken.In een mix van rauwe realiteit en humor, toont de documentaire het weerbarstige dagelijkse (samen)leven en de complexiteit van het aanpakken van eenzaamheid.

 

Een goed gesprek

Na de vertoning van Goede Buren volgt er een Goed Gesprek. Moderator Mirthe Frese gaat in gesprek met een panel en met het publiek, over de documentaire en de aanpak van eenzaamheid in Zoetermeer. Wethouder Ter Laak (zorg en welzijn) zal ook deelnemen aan dit gesprek.

 

Aanmelden

Goede Buren begint om 20.00 uur in Filmhuis Cameo aan het Theaterplein 10 in Zoetermeer. De zaal is open vanaf 19.30. Koffie of thee staan klaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wilt u de documentaire zien en deelnemen aan het gesprek? Meldt u dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-