join the wolfpackVrijdagavond speelt rockband Join the Wolf Pack in het JJMusic House, samen met rockband Ignited. Op zaterdag worden de drumsticks over genomen door rockcoverband Joint Strike Fighters en zondag staat coverband In The Pocket op het podium.

Power rockband Join the Wolf Pack is een initiatief van zanger/componist en frontman Roland Brons. De band is het vervolg op Brons’ eerdere muzikale activiteiten met The Wild Romance. Join the Wolf Pack is een strakke energieke rockband en speelt nieuw en oud materiaal met een eigen krachtige rockstijl.
De invloeden van bands als Herman Brood, Foo Fighters, Steve Lukather en Neil Young zijn duidelijk hoorbaar. Join the Wolf Pack bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten uit de (inter) nationale muziekscene.
De rockband Ignited staat met een vernieuwd repertoire als support-act. De succesvolle jonge band die begon als schoolband, verscheen op radio en tv en trad op bij verschillende evenementen in en om Zoetermeer.
Het optreden begint vrijdagavond om 21.00 uur, entree € 5,-.

 

Rocktijden herleven Met Joint Strike Fighters

Zaterdagavond spettert de energie van het podium tijdens het optreden van de rockcoverband Joint Strike Fighters. De beste rockbands van weleer worden muzikaal geëerd. Van Queen tot Van Halen, van Kiss tot Black Sabbath, van AC/DC tot Motorhead. Ook voor de fans van Blondie, The Sweet, The Bangles en zelfs Michael Jackson is er een muzikaal eerbetoon. Kortom alle oude en foute rocknummers uit de jaren 70, 80 en 90 komen voorbij!

Aanvang 21.00 uur entree € 5,-.

 

In The Pocket

Zondagmiddag kunnen de voeten van de vloer als de coverband In The Pocket de swingende dancetijden van weleer laat herleven. Het repertoire van deze ervaren band bestaat vooral uit funky en soul dance-classics.
Naast de groovy hits uit de jaren 70 & 80 staan ook moderne classics op de setlist. Plezier en swingende muziek zijn de drijfveren van de zeven muzikanten. Aanvang 15.00 uur, entree € 5,-.

-advertenties-

-goede doel-