Bon JoviGitaarvirtuoos Remy Hansen uit Zoetermeer zet met zijn tributeband Bon Jovi Experience een spectaculair concert neer van de nu al legendarische muziek van niemand minder dan de Amerikaanse rockband Bon Jovi.

Remy, opgegroeid met muziek, begon op 10-jarige leeftijd met gitaar spelen. In 1995 verhuisde hij naar Thailand waar zijn muzikale carrière een enorme vlucht nam. In het Verre Oosten speelde hij in mega stadions en trok overvolle zalen. In 1999 bracht hij 2 albums uit bij een platenmaatschappij in Bangkok. Weer terug in Nederland heeft Remy met succes 4 instrumentale EP’s uitgebracht. Voor dit nieuwe tribute project heeft hij een gerenommeerde groep muzikanten om zich heen weten te verzamelen.

Naast Remy bestaat deze fantastische 5 koppige rockformatie uit Dave Bordeaux (bass & backing vocals), Ruud Groenendijk (gitaar & backing vocals, Jorrit van der Weide (keys & backing vocals) en Thomas Germier (drums).

Het optreden begint om 20.30 uur, de deuren gaan om 20.00 uur open. Kaarten a € 10,- zijn in de vvk verkrijgbaar via www.jjmusichouse.nl Aan de deur kosten de kaarten € 12,50.

-advertenties-

-goede doel-