Burgemeester ontvangt TRNDZ 001Burgemeester Aptroot ontving vorige week het eerste feelgood magazine van Zoetermeer: TRNDZ Zoetermeer. Een gratis tijdschrift vol met verhalen, interviews en mooie foto’s. Maar ook over de vele festivals en activiteiten die Zoetermeer te bieden heeft.


Initiatiefneemster Patricia Munster wil met dit blad Zoetermeerders verbinden, hen een blad geven waar ze trots op zijn. Patricia Munster wil laten zien dat Zoetermeer een prachtige stad is om te wonen, te werken, uit te gaan, te sporten en vooral om te genieten. Voor jong en oud, rijk of arm, waar voor iedereen een plek is. Een stad die iets te bieden heeft.

Burgemeester Charlie Aptroot was de eerste Zoetermeerder die het glossy tijdschrift in ontvangst mocht nemen: “Wat een schitterende glossy over onze stad Zoetermeer. Wat heeft onze stad toch veel te bieden aan natuur, cultuur, sport, ondernemende mensen, heel veel activiteit en gezelligheid”.

 

Thema Sport

De eerste editie van TRNDZ heeft als thema ‘sport’, met op de voorpagina de Zoetermeerse Yara van Kerkhof, Olympische medaillewinnares. Zij is uitgebreid geïnterviewd over haar jeugd in Zoetermeer en haar weg naar de Olympische medailles. Er staan bijzondere gesprekken met drie Zoetermeerse veteranen die openhartig vertellen over hun strijd voor onze vrijheid. Sporters die vertellen over hun droom, hun sport, hun stad. Zoetermeerse voetbalmeiden die dromen om profvoetballer te worden. Verhalen over mode, eten, kunst en cultuur.

 

Glossy Team

Patricia is samen met een team dit avontuur aangegaan. Robbert Roos heeft teksten, interviews en een gedicht geschreven, Irene Planken van ‘Tante Truus kan alles’ heeft een column en een interview geschreven en Marieke Flikweert van Puntsgewijs heeft alle teksten gecontroleerd. Maar ook Martha Pelkman, Rebecca Steijger, Marloes de Ruiter, Debby ’s-Gravendijk, Theo van Vliet, Vivianne Jansen, Jasmijn Verbaan en Genca Pascal hebben een mooie bijdrage geleverd aan de eerste editie.
Dankzij dit hardwerkende team is eerste editie van TRNDZ een feit. Hét glossy feelgood magazine van Zoetermeer.

 

Gratis ophalen

Het tijdschrift kan gratis opgehaald worden bij verschillende distributiepunten in Zoetermeer, waaronder Wandelzaak Van Herwijnen in de Dorpsstraat, Museum De Voorde in het centrum, het Stadstheater, Cultuurpodium Boerderij en JJ Music House in het Van Tuyll Park. Ayers Rock in Buytenwegh, New Life Yoga in Rokkeveen, Happy Moose aan de Noord Aa en Dat Tweewielers in Oosterheem.

-advertenties-

-goede doel-