20190507 8313Directeur Stadstheater Hilko Folkeringa heeft letterlijk de stoute schoenen aangetrokken bij de drukbezochte seizoenspresentatie van het theater. Het Stadstheater is er bijzonder trots op dat zij als eerste theater ná de première de nieuwe musical 'Kinky Boots' op de planken brengen.

De directeur kwam aan het begin van de avond dan ook op met twee rode hoge laarzen aan, om meteen de aandacht goed op deze voorstelling te vestigen. Het hele decor van de seizoenspresentatie was ook in het teken van 'schoenen', met schoenen, schoenendozen en acteurs die op de achtergrond de hele avond bezig waren met de reparatie van schoenen. Kinky Boots is al een Broadway hit, met de muziek van Cindi Lauper. Op 13 en 14 november zijn zij te bewonderen in het Zoetermeerse Stadstheater.

 

Jacques Bral verzorgde de presentatie van de avond, met korte optredens, filmpjes en heel veel informatie over het volle programma van het theater. Korte optredens werden verzorgd door onder andere Hadewijch Minis, Piepschuim, Wouter Hamel en de Blue Grass Boogiemen. Het wordt in ieder geval een heel gevarieerd seizoen, met optredens voor de allerkleinsten in het Peuterfestival, musical, cabaret, tot zwaar klassiek.

20190507 8302  20190507 8330 

Het eerste programmaboekje van het nieuwe seizoen werd ook dit jaar uitgereikt, niet aan een bekende Zoetermeerder, maar aan Marion, één van de trouwste bezoekers van het theater. Marion spreekt na de voorstellingen ook vaak de medewerkers van het theater aan, om door te geven wat er misschien beter zou kunnen: "Alleen opbouwende kritiek hoor!"

20190507 8366  20190507 8380 

-advertenties-

-goede doel-