moederdag hartjeZoetermeer helpt kinderen graag om hun moeder in het zonnetje te zetten met gezellige en leuke activiteiten. Zondag 12 mei kunnen kinderen een airbrush tattoo laten zetten, of moeder verrassen met een heerlijke massage.

Wie de liefde voor zijn of haar moeder wil ‘vereeuwigen’ kan van 12.00 tot 16.00 uur op het Spazio een airbrush tattoo laten zetten door een professionele tattoo artist. Er kan gekozen worden uit verschillende ontwerpen, ook met glitters.
Mama kan vast wel wat ontspanning gebruiken. In de Passage kunnen van 12.00 tot 16.00 uur duo workshops rug- & nekmassages worden gevolgd. Professionele masseur Edo leert zoon of dochter de fijne kneepjes van het masseren waarbij mama als dankbaar proefkonijn mag optreden. De workshops vinden elk half uur op inloop plaats.

Op het Promenadeplein loopt deze middag een groot rood hart rond. Het hart loopt bijna over van liefde en wil dat graag delen met alle bezoekers. Hij deelt bijvoorbeeld graag knuffels uit en gaat graag met kinderen en hun moeders op de foto.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-