20190427 7213De prinsesjes en prinsjes van Zoetermeer hebben weer met volle teugen genoten van de prinsessen modeshow op het Nicolaasplein. Even zag het er door de weersomstandigheden slecht uit, maar gelukkig voor de 17 deelnemertjes kon de show gewoon door gaan.

 

20190427 7197 20190427 7210

 

Door de harde wind en hagelbui in de ochtend zijn meerdere tenten van activiteiten op het Nicolaasplein verwoest. Deze activiteiten konden niet meer doorgaan, maar de Oranjestichting, organisatie van Koningsdag, wilde de kinderen niet teleurstellen en besloot door te gaan met de andere activiteiten. “We hoorden van andere steden dat ze daar wel delen van het programma hebben afgelast, maar ondanks deze tegenslag wilden we doorgaan! De kinderen genieten enorm van de prinsessenshow en kijken er vaak al lang naar uit!”

Natuurlijk waren er winnaars bij de modeshow, die van de jury als eerste een prijsje mochten uitzoeken, maar alle deelnemende kinderen mochten daarna ook hun prijs in ontvangst nemen.

 

Alle foto's van de prinsjes en prinsesjes kunt u vinden in de foto gallery, het kan zijn dat deze in de loop van de dag nog aangevuld wordt!

 

Alle foto albums van Koningsdag 2019 vindt u hier terug:foto-albums-koningsdag-2019

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-