hansharingRuim 400 mensen kwamen woensdag 24 april afscheid nemen van Zoetermeerse oud-wethouder Hans Haring. In een emotionele bijeenkomst spraken familie, vrienden en collega's over anekdotes die zij met Hans mee maakten.

Zalencentrum Dekker Rokkeveen moest vele stoelen bijzetten voor de belangstellenden die Hans de laatste eer kwamen bewijzen. In de zaal bevonden zich naast familie en vrienden ook veel collega's van het ministerie waar hij voor werkte en vele mensen die hem kenden uit de politiek. Onder hen ook Edo Haan, die samen met Hans wethouder was in Zoetermeer en nu burgemeester van Maassluis is. De familie voelde zich zeer gesteund door de grote belangstelling.

 

Hans werd geprezen om zijn stiptheid, betrouwbaarheid en groot gevoel van humor. Hij was positief ingesteld en keek vooral naar mogelijkheden. Samen met zijn vrouw José zat hij nog vol met plannen om te genieten van het leven. De schok en verslagenheid om zijn plotseling overlijden was groot. Niet alleen onder de aanwezigen, dit bleek ook uit de vele reacties op social media na zijn overlijden.

Na de bijeenkomst in Dekker Rokkeveen is Hans Haring in kleinere kring begraven op de algemene begraafplaats aan de Buytenparklaan in Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-