koningsdag stadshartOok in het Zoetermeerse Stadshart kun je volop Koningsdag vieren. De winkels zijn open van 10:00 t/m 18:00, er is een gezellige braderie, live muziek, een bungee trampoline en speciaal voor de kids komen de grote Paarse vogel Amio en tante Josefien op bezoek.

Tijdens Koningsdag zijn de winkels in het Stadshart geopend van 10:00 t/m 18:00 uur. Er is bovendien een braderie waar ook veel winkels hun producten tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Op de braderie staat ook de wervelwindcabine. Stadshart Klantenkaarthouders kunnen hierin proberen spectaculaire prijzen van de Stadshart winkeliers te grijpen.

 

Kindertheater

Speciaal voor de kleine bezoekers komen Amio en zijn tante Josefien langs in het Stadshart op Koningsdag. Dit grappige duo verzorgt een vrolijk liedjesprogramma waar kinderen heerlijk bij mee mogen zingen en dansen. Ook kunnen kids zich koninklijk laten schminken en een glitter tattoo laten zetten.

 

Actie

De actiezoekers onder de bezoekers kunnen een sprong wagen op de bungee trampoline of plaatsnemen in de virtuele dansstudio. Om Koningsdag op een ludieke manier te laten vastleggen is er de professionele fotostudio waar persoonlijke flipbooks gemaakt worden. In de studio wordt een korte clip omgezet in een 50 pagina's dik boekje wat direct meegenomen kan worden als leuke en originele herinnering aan Koningsdag in het Stadshart.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-