20150406 45198Met Pasen kunt u rond de Dobbe in het Stadscentrum weer terecht voor de gezellige Paasmarkt. Op beide Paasdagen, zondag 21 en maandag 22 april, is de markt van 11 tot 17 uur geopend.

U vindt bij de leuke kramen talloze verschillende artikelen, van kleding tot lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 80 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en nog veel meer. Voor iedereen iets leuks!

Na het rondsnuffelen op de paasmarkt kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snack tentjes. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals Grieks, bara’s, loempia, churros, patat en hamburgers. Er zijn ook verschillende attracties speciaal voor de kinderen zoals een draaimolen, eendjes vissen en bungeejump.

 

U vindt de Zoetermeerse Paasmarkt op het Marktplein en langs het Marseillepad, in het Centrum van de stad, geopend van 11 tot 17 uur.

 

Zoekt u meer leuke activiteiten rond de Paasdagen? Kijk op onze evenementenkalender wat er allemaal te beleven is! www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

-advertenties-

-goede doel-