hansharingVoormalig Zoetermeers wethouder Hans Haring is volkomen onverwacht op 58-jarige leeftijd overleden. Hans was van 2010 tot 2014 wethouder in Zoetermeer en vanaf 2016 tot aan de laatste verkiezingen wethouder voor D66 Woerden.


D66 Woerden meldt op hun website: “Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Hans Haring geheel onverwacht uit het leven van zijn vrouw José en hun kinderen is weggenomen. Hans was een actief lid van D66 en in Woerden gedenken we hem met verdriet en warmte. Elk verscheiden is verdrietig, maar op 58-jarige leeftijd en zo middenin het leven stemt extra treurig.”

Vanaf 1982 was Hans lid van D66 en hij heeft een grote rol van betekenis gespeeld voor D66 Zoetermeer. Hij was in Zoetermeer voorzitter van het bestuur, gemeenteraadslid en wethouder. D66 Zoetermeer schrijft: “Hans moest een ogenschijnlijk routineoperatie in het ziekenhuis ondergaan, waarbij complicaties zijn opgetreden, die hem fataal zijn geworden.“

Het afscheid van Hans Haring wordt gehouden op woensdag 24 april om 11 uur bij Dekker Zoetermeer, Scheglaan 12 in Zoetermeer. Na afloop is er gelegenheid om te condoleren. Tijdens de raadsvergadering van 13 mei zal de burgemeester om 20 uur Hans herdenken.



Hans1 1 Hans1 2
In 2013 verwelkomt hij Sinterklaas Uitreiking publieksprijs aan Yu Lan, december 2013

 

-advertenties-

-goede doel-