Rock n Roll DanslessenDansclub 'Dance to the 60’s' geeft zondag 14 april een gratis proefles Rock & Roll dansen. De dynamische en humoristische manier van lesgeven door de mensen van Dance to the 60's zorgen er voor dat de danslessen bij deze dansschool al snel tot het gezelligste avondje van de week wordt gerekend. 


De meeste die denken aan rock ’n roll hebben het over het 'gooi en smijtwerk', maar dat wordt alleen gegeven aan de cursisten die het zelf willen en kunnen, natuurlijk pas als je gevorderd bent. En voor wie geen zin in, of geen lijf meer heeft voor het betere gooi en smijt werk, zijn er tijdens de les prima alternatieven. De leden die op dit moment dansen zijn tussen de 17 en 80 jaar.

Dance to the 60's is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby van Martin & Silvia die verschillende dansscholen hebben bezocht en zich nog steeds in de Rock & Roll verdiepen. Hun doel is de gezelligheid en de mensen bij elkaar zien te brengen met dezelfde interesses 'Fifties en Sixties'.

 

Gratis dansles: zondag 14 april  om 18:45, Silverdome aan de van der Hagenstraat 20 in Zoetermeer. (Tussen de schuine oprit en restaurant Bijou)

Voor meer informatie: 06 23050364 of www.dancetothesixties.nl 

-advertenties-

-goede doel-