DSC 0879Tot in de kleine uurtjes werd er gefeest tijdens de Nacht van de Hollandse sterren op 6 april 2019. Rond half 7 stond er al een flinke rij voor de deuren van de Silverdome. Het feest met de Sterren beleefde dit jaar de 8e editie. 

Terwijl John Medley aan het zingen was liep het Silverdome langzaam vol. Tussen de optredens door wist DJ Jerome zoals gewoonlijk het feest draaiende te houden en voelde je de sfeer stijgen.

DSC 0625  DSC 0660

Helaas hadden de Snollebollekes op het laatst afgezegd wegens ziekte. Voor hen in de plaats kwam een ander aanstormend talent als het om feestbeesten gaat namelijk Marco Kraats. Ook hij wist de feestsfeer er goed in te houden.De avond werd voorgezet door Mike Peterson met daaropvolgend Ruth Jacott. Ruth Jacott zorgde voor romantiek in de zaal maar zeker ook door lekker los te gaan op Diana Ross en Tina Turner. Django Wagner maakte er een vrolijk feestje van.

 DSC 0760

 Het Feestteam en Danny Froger, Martijn Fischer en Wolter kroes waren de slotartiesten van de avond. Het publiek zong en schreeuwde luidkeels mee met de Hollandse meezingers.

Tekst: Jordy Bruijnius

Foto's Jordy en Marcel Bruijnius en Marja de Laaf

-advertenties-

-goede doel-